Καλημέρα,
όταν είχα εγκαταστήσει το Virtual Dj 8, είχα ήδη το virtual DJ 7. Στην έκδοση 8 φαινόνται τα skins, effects που είχα στην 7 άσχετα αν τα περισσότερα δεν είναι συμβατά.
Αφού χρησιμοποίησα αρκετό καιρό την έκδοση 8 χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα θέλω να απεγκαταστήσω την έκδοση 7.
1) Κάνω απεγκατάσταση με την ίδια διαδικασία που ισχύει για όλα τα προγράμματα? Αν όχι, ποια η διαδικασία?
2) Θα χάσω κάτι από την έκδοση 8?
3) Αν θέλω να απεγκαταστήσω την έκδοση 8, θα χάσω κάτι στην έκδοση 7 (π.χ database)?
όταν είχα εγκαταστήσει το Virtual Dj 8, είχα ήδη το virtual DJ 7. Στην έκδοση 8 φαινόνται τα skins, effects που είχα στην 7 άσχετα αν τα περισσότερα δεν είναι συμβατά.
Αφού χρησιμοποίησα αρκετό καιρό την έκδοση 8 χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα θέλω να απεγκαταστήσω την έκδοση 7.
1) Κάνω απεγκατάσταση με την ίδια διαδικασία που ισχύει για όλα τα προγράμματα? Αν όχι, ποια η διαδικασία?
2) Θα χάσω κάτι από την έκδοση 8?
3) Αν θέλω να απεγκαταστήσω την έκδοση 8, θα χάσω κάτι στην έκδοση 7 (π.χ database)?
Posté Fri 20 Nov 15 @ 8:37 am
Κάνεις απεγκατάσταση κανονικά αλλά και για τα δύο προγράμματα όταν σε ρωτάει αν θες να κρατήσεις τις ρυθμίσεις σου, απαντάς ΝΑΙ.
Επίσης για να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα γίνει καμιά στραβή
1) Κάνε backup τον φάκελο Documents\VirtualDj
2) Αποσύνδεσε όλους τους εξωτερικούς δίσκους που τυχών χρησιμοποιείς με το VirtualDj
Επίσης για να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα γίνει καμιά στραβή
1) Κάνε backup τον φάκελο Documents\VirtualDj
2) Αποσύνδεσε όλους τους εξωτερικούς δίσκους που τυχών χρησιμοποιείς με το VirtualDj
Posté Fri 20 Nov 15 @ 9:12 am
Δε θέλω να κρατήσω τα skins & τα effects του 7, αφού δεν έχουν καμμιά χρήση στην 8.
Θα φύγουν με την απεγκατάσταση?
Θα φύγουν με την απεγκατάσταση?
Posté Fri 20 Nov 15 @ 9:29 am
Έκανα απεγκατάσταση την 7 αλλά κράτησε τα skins & effects της.
Υπάρχει τρόπος να τα αφαιρέσω?
Υπάρχει τρόπος να τα αφαιρέσω?
Posté Sun 06 Dec 15 @ 12:11 am
Απλά πας στο φάκελο του VirtualDj και κάνεις delete οτι δεν θέλεις/χρειάζεσαι
Posté Mon 07 Dec 15 @ 2:39 am