Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Macbook pro 2012 vdj 8

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπερα στο γκρουπ ,εχω ενα macbook pro 2012 13' i7 2.9 ,ssd 128, 8 ram και λογω οτι το πηρα προσφατα το χω σαν τα ματια μου και φοβαμαι να το πιεσω πολυ ,οταν κανω αναλυση μαζικη πολλα κομματια με φτανει η cpu συνεχομενα στο 110% αν το αφησω με αυτην την χρηση να μου αναλυσει μια λιστα 400 500 κομματια λετε να το κανω ζημια; ευχαριστω εκ τον πρότερον

Posté Wed 20 Jan 21 @ 11:52 am
Όχι ζημιά δεν θα του κάνεις. Επίσης η CPU είσαι σίγουρος οτι φτάνει στο 110% και όχι στο 100% ???

Το μόνο που χρειάζεται γενικά να προσέχεις μιας και το μηχάνημα είναι παλιό και μεταχειρισμένο, είναι ο εξαερισμός του να είναι καλός να μην σου ανεβάζει θερμοκρασία.
Αν δεις οτι ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα, πήγαινε το σε κάποιο ειδικό να στο ανοίξει και να στο καθαρίσει εσωτερικά.

110% στο activity monitor ,ευτηχως με τις θερμοκρασιες δεν εχω θεμα παντως οταν μου δειχνει το 110 % λεει 30% χρηστης ,5% συστημα στην κατω μπαρα ,αλλα μου χει τυχει απαιτητική διεργασία να φτασει το load ως και 360% ,λογικα εκει θα ειναι και το τερμα του μιας και οταν βαραει τοσο η "γραμουλα" στο διαγραμμα του task manager χτυπαει τα τερματα, απλα ρωταω για να προλαβω τυχον θεματα

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)