Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Virtual Dj over Junction Points
Καλησπερα, χθες αναβαθμισα το back up λαπτοπ σε win11 (δοκιμαστικα). Το virtual δουλευε με junction points και για την db των documents, αλλα και για την db του local δισκου. Δεν χρειαστηκε να κανω κατι μιας και δεν εκανα fresh install αλλα update, οποτε τα juctions λειτουργουν κανονικα.
Το περιεργο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως εαν κλεισω το προγραμμα και το ξανα ανοιξω δεν βλεπει καμια απο τις 2 db. Oτι κι αν κανω, οσες φορες κι αν προσπαθησω. Μονο αν κανω επανεκκινηση στο λαπτοπ τις ξαναβλεπει αλλα και παλι μονο την πρωτη φορα.
 

Posté Tue 01 Feb 22 @ 8:41 pm
Δεν είναι σίγουρα θέμα με τα junction καθώς αυτά είναι ανεξάρτητα από το λειτουργικό (δουλεύουν με βάση το σύστημα αρχείων NTFS)
Αυτό που ΔΕΝ ξέρω είναι μήπως με το update δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με τα δικαιώματα πρόσβασης στους φακέλους.
Οπότε δες λίγο τα δικαιώματα πρόσβασης και εν ανάγκη πρόσθεσε τον χρήστη "Everyone" και δώσε του πλήρη πρόσβαση.

EDIT: Τώρα είδα οτι σου δουλεύει σωστά την πρώτη φορά μετά από επανεκκίνηση.
Μπορείς να δεις όταν κλείνεις το VirtualDJ μήπως αυτό εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο;
Αν ναι, στο κάνει και με κονσόλα συνδεδεμένη και χωρίς; (Υποψιάζομαι drivers που δεν κάνουν release σωστά και κρεμάει το πρόγραμμα κατά την έξοδο)
 

Posté Tue 01 Feb 22 @ 10:18 pm
Ναι, τελικα αυτο ειναι. Τρεχει στο παρασκηνιο. Εαν το κλεισω απο task manager μετα ανοιγει οκ. Με κονσολα δεν προλαβα να το δοκιμασω. Θα το δοκιμασω αυριο. Γιατι συμβαινει αυτο ομως?
 

Posté Wed 02 Feb 22 @ 10:15 pm
Ποια κάρτα ήχου χρησιμοποιεί το πρόγραμμα; Αυτή του laptop? Κοίταξες αν υπάρχουν ενημερωμένοι drivers για την κάρτα ήχου;
Όπως σου είπα υποψιάζομαι οτι οι drivers δεν γίνονται release κανονικά (κρεμάνε) και έτσι το πρόγραμμα μένει ανοιχτό στις διεργασίες περιμένοντας να "κλείσουν" οι drivers.
Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό μόνο με κάποια παλιότερα μοντέλα καρτών ήχου της M Audio ακόμα και σε Windows 8/10
 

Posté Thu 03 Feb 22 @ 11:01 am
Εκανα ενα scan με το support assistance της dell. Μου ανανεωσε drivers της nVIDIA και του bluetooth.
Eψαξα manual για divers για την realtek onboard καρτα ηχου αλλα μου λεει οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν υποστηριζει win11 οποτε δεν εχω και αποτελεσματα. Το προβλημα παραμενει... Παιζει να ξαναγυρισω στα 10αρια γιατι παρατηρω και λιγο τσιμπιμενη CPU σε Idle , αλλα σε καθε περιπτωση καλο θα ηταν να ξερουμε τι συμβαινει....
 

Posté Thu 03 Feb 22 @ 7:10 pm
Τελικα με την SR συνδεδεμενη δεν το κανει. Κλεινει και ανοιγει κανονικα. Λογικα κατι παιζει με τους drivers της realtek onboard sound card... Και δεν υπαρχει update driver για win 11....
 

Posté Sat 05 Feb 22 @ 8:34 pm