Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Ήχος
Καλημέρα έχω εδώ σχεδόν ένα μήνα κ λειτουργω το virtual dj αγορασμενο μηνιαία..Παρατήρησα ότι ο ήχος που βγάζει στα ηχεία είναι σαν να έχει limiter πολύ καλός ήχος απλά ήθελα να ρωτήσω μπορώ να απομονώσω κάπως το limiter για περισσότερη ένταση καθαρότερου ήχου;;για παράδειγμα κάποτε δούλευα την έκδοση 7.4 η οποία είχε ρύθμιση ενώ τώρα δεν μπορώ να την βρω.. ευχαριστώ

Posté Sun 26 Nov 23 @ 5:18 am
Οχι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το zeroDB (από τις ρυθμίσεις του VirtualDJ) π.χ. στο -3 ή στο -6 και να έχεις περισσότερο headroom και να μην ενεργοποείται το limiter τόσο συχνά

Οκ σευχαριστω

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση
.. χρησιμοποιώ Pioneer ddj ergo έχω βάλει χειριστήρια ισοστάθμιστη επιλογή stems...μου ακούγεται παρά πολύ γλυκό στα ηχεία μου κ παρά πολύ καθαρό ήχο..κ εννοω σε παίξιμο μέσα στο σπίτι...είναι σωστή η επιλογή μου η καλύτερα θα είναι να παίξω με παραδοσιακά eq συχνοτήτων... συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά πάω συχνά κ παίζω κ έχω στην κατοχή μου ούτε ένα μήνα πληρωμένο το vdj γι'αυτό κ οι ερωτήσεις ευχαριστώ

Η επιλογή stems για τα EQ από μόνη της δεν μας λέει κάτι..
Αν ο υπολογιστής σου είναι ικανός για stems και αν έχεις ενεργοποιήσει τα stems τότε πειράζοντας τα EQ δεν πειράζεις συχνότητες, αλλά "τμήματα" του κομματιού (Drums, Bass, Instruments, Vocals)
Αν πάλι ο υπολογιστής σου δεν είναι ικανός για stems ή τα έχεις απενεργοποιήσει τότε η ρύθμιση "stems" που έκανες για τα EQ δεν έχει νόημα. Όσο τα stems είναι απανεργοποιημένα τα EQ δουλεύουν με τον κλασικό τρόπο των συχνοτήτων.