Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Ενημερωση προς τους συναδελφους
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα !!! Θα ηθελα να μοιραστω αυτο που συνεβει σε μενα χθες, μηπως και βοηθησω μερικους ωστε να μην υποστουν την ιδια ταλαιπωρια.
Εχω αποκλειστικα για το vdj το Λαπτοπ : Asus G814JI-N5077W με τα Windows 11 23H2.
Χθες πηρα ενημερωση για τα Windows 11 24H2 ... και μετα ο υπολογιστης αγκομαχουσε με το virtual. Δεν σταματησε να παιζει, αλλα ο ηχος & video ηταν σαν να μειωνες το pitch και ο ηχος ηταν κακος.
Επειδη το update Windows 11 24H2 ηταν το μοναδικο πραγμα που πειραξα στον υπολογιστη, αμεσως καταλαβα οτι εφταιγε αυτο. Θεωρητικα ειμαι τυχερος επειδη εχω περιθωριο 10 ημερων να κανω rollback στην προηγουμενη version των Windows. Και αυτο εκανα μολις τωρα.
Θελω να πιστευω οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα το βραδυ που δουλευω παλι.
Θα επανελθω αν κατι δεν παει καλα...

Το αναφερω εδω σε ολους, σαν μια κακη εμπειρια.
Δεν χρειαζεται να τρεχουμε να κανουμε οτι update δινει ο Bill Gates.
Το συγκεκριμενο update εχει δημιουργησει θεματα σε αρκετους, και μαλιστα εχει αναφερθει και σε συστηματα Asus.

Αν καποιος λοιπον κανει updade ταυτοχρονα με εγκατασταση προγραμματων - ρυθμισεις και αλλα διαφορα, ενδεχομενος δεν θα μπορεσει να ψιλιαστει τι φταιει και ο υπολογιστης σερνεται. Και αν περασουν και οι 10 μερες που δινει η Microsoft για Rollback τοτε μετα πρεπει να κανει καθαρη εγκατασταση εκ νεου των Windows.

Καλες γιορτες σε ολους !!!!

Posté yesterday @ 7:27 pm
Ενημερωση : Το Rollback στα Windows 11 23H2 εγινε με επιτυχια.
Το λαπτοπ το vdj το παει τρενο παλι ! Αρα το προβλημα ηταν το συγκεκριμενο update.
Συμπερασμα : Μακρια απο τα Windows 11 24H2, προς το παρον, μεχρι να βγει ανακοινωση η' αναφερθει απο χρηστες οτι τα προβληματα λυθηκαν.

Posté 2 hours ago