Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Sync 2 computers
Δεν ξερω κατα ποσο ο τιτλος ειναι σωστος αλλα διαβαστε λιγο το θεμα μου.
Εχω εναν υπολογιστη με το virtual για μουσική (audio) κι έναν δευτερο που τον χρησιμοποιω για φωτα και για βιντεακια μεσω του virtual (video) (shaders, text, loops etc).
Κάποια στιγμή θέλω να βάλω ένα video-τραγούδι στον audio, να φορτωσω το αντίστοιχο στον video και πατώντας το play στον audio να ξεκινησει και το κομματι στον video. Δεν εχω κοντρολερ στον video για να πατησω τα play ταυτοχρονα. Και επισης αν περασω τον ηχο απο τον video στον κοντρολερ ακούγεται αρκετά χαλια γιατι δεν εχει καμια σοβαρη καρτα ηχου.
Τι προτείνετε?

Posté Tue 18 Mar 25 @ 1:11 pm
γιατί παιδεύεσαι τσάμπα ? Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάιζεις όλα τα shaders κλπ στον 1ο υπολογιστή

- Περνάς τα video clips στον υπολογιστή του VirtualDJ (τον "audio")
- Αν η ποιότητα ήχου των video clips δεν είναι καλή, τότε χρησιμοποιείς το "Overlay Video" https://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/editors/videoeditor.html
Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις τα Video σε Sampler Banks, να κάνεις mute τον ήχο και να τα "πετάς" στην οθόνη κατα βούληση

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου δόθηκε ήδη.

Μια άλλη λύση (αλλά χρειάζεται σε γενικές γραμμές καλά μηχανήματα) είναι να χρησιμοποιήσεις τα NDI plugins (NDI Send / NDI Receive) ώστε να στείλεις το Video Clip από τον πρώτο (audio) στον δεύτερο.
Τουλάχιστον έτσι ο δεύτερος θα εξακολουθεί να τρέχει τo βίντεο και τα φώτα, αλλά "όχι" τα video clips που τα παίζει ο πρώτος.

Οποιαδήποτε άλλη λύση (π.χ. MIDI μέσω LAN), αν και τεχνικά εφικτή θα κάνει την όλη διαδικασία εξαιρετικά πολύπλοκη και δεν συνίσταται.