Καλησπέρα. Εκεί που παίζω μουσική και ακουμπάω λίγο το καλώδιο (Type C στην κονσόλα προς Type C (με usb) στο λάπτοπ, η μουσική διακόπτεται και ξανά παίζει μετά από μόνη της ή θα πρέπει να βγάλω το καλώδιο και να το ξανά βάλω. Φυσικά δεν το κάνω επίτηδες. Απλώς τυχαίνει κάποιες φορές να πηγαίνει το χέρι μου εκεί. Άλλαξα θύρα και το το κάνει πάλι. Το usb (type c) όταν το τοποθετώ έχει μια "κλίση" προς τα κάτω και όταν πηγαίνει το χέρι μου προς τα επάνω, συμβαίνει αυτό που περιέγραψα. Άμα δεν το ακουμπήσω, παίζει μια χαρά χωρίς κανένα θέμα. Αυτό τώρα είναι φυσιολογικό;
Υ.Γ: Μόλις τώρα το δοκίμασα επίτηδες και δεν το κάνει. Κούνησα δηλαδή το καλώδιο πάνω κάτω και το usb και δεν έκανε καμία διακοπή. What's happening?
Επίσης, στις ρυθμίσεις windows έχω βάλει για έξοδο το ηχείο (Realtek High Definition Audio) και είσοδο το μικρόφωνο (Realtek High Definition Audio). Νομίζω πως αυτό είναι το σωστό και όχι να είναι default η flx 4. Σωστά;
Υ.Γ: Μόλις τώρα το δοκίμασα επίτηδες και δεν το κάνει. Κούνησα δηλαδή το καλώδιο πάνω κάτω και το usb και δεν έκανε καμία διακοπή. What's happening?
Επίσης, στις ρυθμίσεις windows έχω βάλει για έξοδο το ηχείο (Realtek High Definition Audio) και είσοδο το μικρόφωνο (Realtek High Definition Audio). Νομίζω πως αυτό είναι το σωστό και όχι να είναι default η flx 4. Σωστά;
Posté yesterday @ 12:53 pm
Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Δείχνει οτι κάτι απ' όλα έχει πρόβλημα.
Το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα το καλώδιο USB.
Μιας και τα Type C καλώδια μπαίνουν και έτσι κι αλλιώς, και από τις δύο μεριές είναι πιθανόν ανάλογα με το πως το τοποθετείς το πρόβλημα να "χάνεται" ή να γίνεται πιο έντονο.
Στην θέση σου θα άλλαζα καλώδιο κατευθείαν. Τα καλώδια USB είναι πλέον αναλώσιμα.
Ναι για τις ρυθμίσεις ήχου αυτό είναι το πιο σωστό.
Το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα το καλώδιο USB.
Μιας και τα Type C καλώδια μπαίνουν και έτσι κι αλλιώς, και από τις δύο μεριές είναι πιθανόν ανάλογα με το πως το τοποθετείς το πρόβλημα να "χάνεται" ή να γίνεται πιο έντονο.
Στην θέση σου θα άλλαζα καλώδιο κατευθείαν. Τα καλώδια USB είναι πλέον αναλώσιμα.
Ναι για τις ρυθμίσεις ήχου αυτό είναι το πιο σωστό.
Posté yesterday @ 2:08 pm
Μετά από αρκετές ώρες, δεν μου παρουσίασε κάποιο θέμα. Το κούνησα "επιτηδες" πάνω κάτω και έπαιζε κανονικά. Βέβαια είχα εφεδρικό καλώδιο και usb σε type c και όταν το αλλάξα μετά φάνηκε κομπλε. Γενικα υπαρχει καποιο καλο καλωδιο και usb σε προσιτη τιμή; Το καλώδιο και το usb τα είχα αγοράσει από τα public.
Posté yesterday @ 10:49 pm
της udg ειναι ψιλοκαλα σε νορμαλ τιμες,
Posté 12 hours ago